Вчителям, батькам,
учням
Вхід на сайт
Гість

Повідомлення:

Група:
Гості
Час:02:14

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Переклад сайту
Выбрать язык / Choose language:
Ukranian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
...
Пошук
Готуємось до ЗНО
Наша кнопка
 Вчителям, батькам, учням… .

Код кнопки:

Сайт на карті
Locations of visitors to this page
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Цей день в історії
Міні чат
Енциклопедії
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 29.03.2024, 02:14
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 26 27 »

Автор: Admin | Категорія: | Дата:01.06.2010
  Директор Українського центру оцінювання якості освіти Ігор Лікарчук заперечує просочування інформації про тестові завдання ЗНО
Про це він сказав 31 травня на прес-конференції.
   "На сьогоднішній день ми не маємо даних про просочування інформації про тестові завдання", - сказав Лікарчук. 
    За його словами, центр щодня моніторить інтернет-сайти, які пропонують нібито відповіді на тестові завдання.

"Це звичайні махінації", - сказав директор центру.
      Він повідомив, що на зовнішньому незалежному оцінюванні цього року буде використаний новий вигляд пломб, який фактично неможливо зруйнувати, а також ряд інших додаткових заходів, які зроблять неможливими спроби відкрити або дізнатися тестові завдання до початку проведення зовнішнього тестування.
    Крім цього, Лікарчук підкреслив, що результати тестів одного регіону перевірятимуться в інших регіональних центрах оцінювання якості освіти, яких по всій Україні налічується 9.
    Абітурієнтам, які розв’язуватимуть тести, він порадив бути спокійними, уникати покупок неіснуючих результатів і не намагатися обдурю ... Читати далі »
| Переглядів: [937] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:22.05.2010
  У Міністерстві освіти і науки розпочато роботу консультативного телефону "Літня екзаменаційна сесія 2009/2010 навчального року"
     Як повідомляє прес-служба Міносвіти, на період з 20 травня по 30 червня 2010 року розпочав роботу консультативний телефон "Літня екзаменаційна сесія 2009/2010 навчального року" за номером (044) 486-16-51.

  Гаряча лінія відкрита з метою забезпечення належного контролю за проведенням літньої екзаменаційної сесії 2009/2010 навчального року у вищих навчальних закладах та оперативного реагування на можливі факти порушень і зловживань, а також надання інформаційної та методичної допомоги студентам, викладачам та іншим категоріям громадян.


За матеріалами: Освіта.ua
Дата публікації: 21.05.2010

| Переглядів: [943] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:19.05.2010
   Міносвіти України планує провести обстеження стану фізичного здоров'я школярів, повідомив міністр освіти і науки Дмитро Табачник


За словами міністра, це пов'язано зі збільшенням нещасних випадків на уроках фізкультури.

   "Плануємо провести 100% обстеження школярів перед початком навчального року. Завести медичну картку на кожного школяра і після цього планувати індивідуальні заняття фізкультурою. Тобто основний контингент школярів, безперечно, повинен мати три-чотири заняття як мінімум на тиждень, ті, хто має вади з точки зору здоров'я, повинні просто бути звільнені ", - сказав він.

  За словами міністра, збільшення нещасних випадків на уроках фізкультури має кілька чинників. По-перше, Кабінетом міністрів у 2008 році було передбачено, що в кожній школі буде лікар, але через відсутність фінансування цього не було зроблено. На такі дії, за підрахунками міністра, потрібно було близько 40 млн грн, які не були передбачені в бюджеті.

   Як повідомлялося, 14 травня в селі Стара Некрасівка Ізмаїльського району Одеської області на уроці фізкультури у місце ... Читати далі »
| Переглядів: [784] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:14.05.2010
В Україні спостерігається, перевипуск спеціалістів з права, через що більше 20 тисяч юристів стоїть на обліку у службах зайнятості

  "Зазвичай, в українських юридичних вишах викладають люди без практичного досвіду роботи. І в більшості вишів викладачі не можуть забезпечити необхідну підготовку спеціалістів", - заявив ІМК голова Союзу юристів України Валерій Євдокимов.

  "У більшості випадків кандидат наук має звання в дуже вузькій спеціалізації. Багато хто викладає, не маючи жодного звання взагалі. А хто в нашій країні готує викладачів? Вони приходять звідкись? Людина захистила кандидатську дисертацію на якусь вузьку тему, приходить цей кандидат наук і починає розповідати те, що він почув по телевізору чи прочитав в юридичній газеті та в Інтернеті. Дякувати Богові, існують сайти, звідки можна взяти законодавчий акт. Але як він може тлумачити нормативно-правовий акт?", - зазначив Євдокимов.

  За його словами, через некваліфіковану роботу викладачів, Україна отримує не дуже компетентних випускників-юристів.

"Судові органи, органи прокуратури, законода ... Читати далі »
| Переглядів: [878] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:12.05.2010
  За ухвалення законопроекту проголосували 2 депутати при 226 необхідних
   Рада не розглядала питання про направлення законопроекту на повторне перше читання, таким чином, він вважається відхиленим.

  Законопроект передбачав, що продаж або безкоштовна передача працівником підприємства (організації) торгівлі або громадського харчування алкогольних, слабоалкогольних напоїв або пива особі, яка не досягла 18 років, карається штрафом у розмірі від 85 тис. гривень до 170 тис. гривень і виправними роботами на строк від 3 до 6 місяців.
   Ті самі дії, якщо вони вчинені працівником підприємства (організації) торгівлі або громадського харчування повторно, передбачають відповідальність у вигляді позбавлення волі строком від 1 до 2 років.
Автор законопроекту - депутат Ради Володимир Ар'єв (фракція Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона").
У грудні 2009 року, парламент прийняв цей законопроект за основу 316 голосами.


За матеріалами: Сегодня
Дата публікації: 12.05.2010

| Переглядів: [748] | Коментарів (1)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:06.05.2010

    Цього дня ми згадуємо полеглих і живих, воїнів і мирних жителів - всіх, завдяки кому була завойована перемога у Великій Вітчизняній війні, хто визволяв нашу землю.

    9 Травня - це особливе для нашого народу свято – величне і вистраждане. І в той же час це найяскравіше, найрадісніше й об'єднуюче свято, день єднання різних поколінь під прапором історичної Перемоги. День легендарної перемоги над фашизмом в Другій Світовій - Великій Вітчизняній війні і День пам'яті загиблих воїнів. Цей День Великої Перемоги святкують не тільки ветерани Великої Вітчизняної війни, але і їх діти, внуки, правнуки. Цього року разом з 65-річницею Великої Перемоги, ми відзначаємо і 66 років від дня визволення України від нацистських загарбників.

    Ми пам'ятаємо, пам'ятаємо тих, хто поліг за визволення Української землі, незалежно від національностей, віросповідань і політичних поглядів! Ми їм безмежно вдячні! Ми раді вітати тих, хто живий, Зі Святом Вас, Дякуємо Вам і многії літа! Бажаємо вам міцного здоров’я та довголіття! Любові та тепла від друзів і рідних! Щастя, миру та благопо ... Читати далі »

| Переглядів: [916] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:01.05.2010
Опитування: Більшість одеських студентів виступають проти російської як другої державної мови

   34,9% одеських студентів, опитаних Одеською філією інституту Горшеніна, висловилися за те, що єдиною державною мовою в країні повинна бути українська. Ще 25% виступають за українську як єдину державну і російську як офіційну мову в окремих регіонах.

   Про це йшла мова в ході прес-конференції, присвяченій результатам соціологічного опитування Самоідентифікація одеського студентства.

    Згідно з опитуванням, 34,9% студентів одеських вузів вважають, що українська мова повинна бути державною. Крім того, кожен четвертий опитаний (25%) виступає за те, що українська має бути державною, а російська може бути офіційною у деяких регіонах країни.

Думки, що в Україні повинні бути державними дві мови, дотримуються 29,9% респондентів.

4,6% опитаних студентів вважають, що російська має бути державною, а українська офіційною у деяких регіонах.

    Водночас, 2,4% респондентів зазначили, що російська має бути державною, а українська - використовуватися виключно на поб ... Читати далі »
| Переглядів: [753] | Коментарів (0)

Автор: vigulko | Категорія: | Дата:30.04.2010

Скорочення кількості перевірок відбуватиметься з метою врегулювання діяльності навчальних закладів у період закінчення навчального року Як повідомляє прес-служба Міністерства освіти і науки, прем'єр-міністр України Микола Азаров підтримав ініціативу міністра освіти і науки Дмитра Табачника щодо тимчасового обмеження перевірок навчальних закладів з метою врегулювання їх діяльності у період закінчення навчального року.

Враховуючи особливості перебігу 2009/2010 навчального року (довготривале призупинення навчально-виховного процесу у зв'язку із епідемічною ситуацією; інтенсивне надолуження учнями програмного матеріалу; перенесення терміну проведення державної підсумкової атестації учнів з червня на травень) Міністерство освіти дійшло висновку про необхідність обмеження перевірок у травні -червні, які здійснюються відповідними органами та установами,.

   Обмеження стосуватиметься всіх перевірок, окрім тих, що проводяться за відкритими кримінальними справами, а також тих, які проводяться у ситуаціях наявності загрози життю, здоров'ю учнів, студентів та абітурієнтів. Як з ... Читати далі »

| Переглядів: [812] | Коментарів (0)

Автор: vigulko | Категорія: | Дата:30.04.2010

  Випускні іспити мають пройти організовано та без проявів корупції

 Про це наголосив Прем'єр-міністр України М.Азаров у вступному слові відкриваючі засідання Кабінету Міністрів України Прем’єр-міністр доручив     Міністру освіти і науки Д.Табачнику забезпечити організоване проведення випускних екзаменів та запобігти проявам корупції.    

   "Незабаром випускні іспити. Вимагаю від Міністра освіти Дмитра Табачника, щоб вони пройшли організовано і без корупції", - підкреслив Глава Уряду

| Переглядів: [763] | Коментарів (0)

Copyright MyCorp © 2024


Счетчик PR-CY.Rank Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика Каталог MyList.com.ua Настоящий ПР petschool.at.ua Цена petschool.at.ua petschool.at.ua Alexa/PR Траст petschool.at.ua