Вчителям, батькам,
учням
Вхід на сайт
Гість

Повідомлення:

Група:
Гості
Час:15:54

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Переклад сайту
Выбрать язык / Choose language:
Ukranian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
...
Пошук
Готуємось до ЗНО
Наша кнопка
 Вчителям, батькам, учням… .

Код кнопки:

Сайт на карті
Locations of visitors to this page
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Цей день в історії
Міні чат
Енциклопедії
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 19.04.2024, 15:54
Головна » 2013 » Червень » 1 » У Міносвіти легалізували обшуки абітурієнтів під час ЗНО
00:16
У Міносвіти легалізували обшуки абітурієнтів під час ЗНО

Цього року в Українському центрі оцінювання вирішили посилити боротьбу з використанням технічних засобів під час проведення ЗНО та запровадили технологічні перерви для перевірок абітурієнтів

Окрім запланованого збільшення кількості металошукачів у пунктах тестування, основною новацією стануть можливі технологічні перерви, під час яких працівники Державної служби охорони здійснюватимуть відповідний контроль абітурієнтів на наявність технічних засобів. За словами чиновників, відповідні заходи контролю мають убезпечити процес тестування від списування та гарантувати рівні права всіх абітурієнтів у ході тестування.

Порядок здійснення перевірок під час виконання абітурієнтами тестової роботи, передбачений регламентом роботи пункту тестування, що затверджений наказом Українського центру оцінювання якості освіти №10 від 22.01.2013 р.

Згідно з документом, в аудиторіях пункту тестування працівником Державної служби охорони за допомогою металодетектора може проводитися контроль за дотриманням абітурієнтами вимоги щодо заборони мати при собі засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації.

Рішення щодо проведення такого контролю в окремому пункті тестування буде прийматися відповідним регіональним центром за погодженням з Українським центром оцінювання якості освіти.

Для проведення контролю здійснюватиметься перерва у роботі над тестом. Час витрачений технологічну перерву буде доданий до часу, відведеного для роботи над тестом.

В Українському центрі оцінювання якості освіти переконують, що такі нововведення жодним чином не впливатимуть на процес тестування.

"У нас вперше заплановані так звані технічні перерви, які жодним чином не впливатимуть на сам процес тестування. Це буде спеціально відведений час, і час на виконання тесту залишиться таким, яким має бути", - сказала директор УЦОЯО Ірина Зайцева.

За її словами, такі перерви в середньому триватимуть 15 хвилин, а їх впровадження є вимушеною мірою, оскільки необхідно створити рівні умови для всіх учасників ЗНО.
Зайцева зазначила, що якщо у всіх інструкторів, які контролюють процес проходження абітурієнтами тестів, з’явиться підозра, що хтось списує або користується забороненим пристроєм, то всіх учасників тестування в даній аудиторії будуть перевіряти.

Увага! Звертаємо особливу увагу абітурієнтів на те, що учасникам ЗНО заборонено не тільки користуватися, а і мати при собі засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друковані чи рукописні матеріали, що не передбачені процедурою тестування.

Радимо учасникам тестування дотримуватися процедури проведення ЗНО.

Для отримання інформації про перебіг ЗНО у 2013 році приєднуйтесь до групи "Абітурієнт 2013" Вконтакте та сторінки Освіта.ua у Facebook.

Як боролися за чесність і прозорість ЗНО силами мобільних груп у минулому році:

За матеріалами: Освіта.ua
Переглядів: 1090 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024


Счетчик PR-CY.Rank Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика Каталог MyList.com.ua Настоящий ПР petschool.at.ua Цена petschool.at.ua petschool.at.ua Alexa/PR Траст petschool.at.ua