Вчителям, батькам,
учням
Вхід на сайт
Гість

Повідомлення:

Група:
Гості
Час:01:46

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Переклад сайту
Выбрать язык / Choose language:
Ukranian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
...
Пошук
Готуємось до ЗНО
Наша кнопка
 Вчителям, батькам, учням… .

Код кнопки:

Сайт на карті
Locations of visitors to this page
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Цей день в історії
Міні чат
Енциклопедії
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Субота, 20.04.2024, 01:46
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 26 27 »

Автор: Admin | Категорія: | Дата:03.10.2012
Шановні колеги!

Прийміть щирі і теплі вітання з нагоди нашого професійного свята - Дня працівника освіти!


Бажаємо Вам міцного здоров`я, творчої сили і наснаги.

   Нехай у ваших родинах завжди панують тепло, радість та затишок. Бажаємо, аби ніколи не покидало вас прагнення вдосконалювати фахову майстерність. Нехай зростає добробут, збільшуються успіхи, кожен день дарує бодай хвилину радості! Хай рідна домівка завжди буде надійним прихистком, а діти втішають своїми звершеннями! Будьте щасливі у праці й творчості, у сімейному житті, у взаєминах із друзями й колегами, у своїх захопленнях і здобутках! Нехай бракує часу на сум і прикрощі. Проте завжди вистачає його на щире спілкування, опанування нового та здійснення мрій!

    Нехай аура свята акумулюються у ваших душах, щоб вам вис ... Читати далі »

| Переглядів: [818] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:22.09.2012

 Кабінет Міністрів надав місцевим органам влади рекомендації щодо створення, реорганізації та ліквідації навчальних закладів та утворення освітніх округів

Місцевим органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування рекомендовано скласти регіональні плани створення освітніх округів та модернізації мережі професійно-технічних та загальноосвітніх навчальних закладів.

Відповідні методичні рекомендації схвалені розпорядженням Кабміну за пропозицією Міністерства освіти і науки, молоді та спорту.

Метою рекомендацій є формування системи навчальних закладів, необхідної для надання високоякісних освітніх послуг, з ур ... Читати далі »

| Переглядів: [1192] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:16.08.2012
 

В Україні, за даними Міністерства охорони здоров'я, зафіксована тенденція до зменшення кількості здорових дітей

Протягом останнього десятиліття темп приросту захворювань дітей у віці до 14 років становить майже 32%. Про це в своїй статті для ZN.UA пише оглядач Ольга Скрипник.

Дослідження науковців засвідчили: за період навчання з 1 по 9 клас поширеність хвороб органів травлення, а також зниження гостроти зору зростає у півтора рази, ендокринної системи — у 2,6 рази. Майже кожен випускник має вади опорного-рухового апарату, поширеність патології вже наблизилася до 90%.

"Батьки занепокоєні — до школи діти йдуть здоровими, а закінчують її з цілим букетом хронічних хвороб", — зазначає оглядач.

У свою чергу заступник директора Інституту гігієни та медичної екології імені О. Марзєєва, член-кореспондент НАМНУ Надія Полька, зазначає, що проблеми зі здоров’ям ... Читати далі »

| Переглядів: [992] | Коментарів (1)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:13.08.2012

Як створити умови, щоб дитина сама хотіла отримувати знання? Як зробити ці знання доступними, зрозумілими? Це дуже складне питання...

Якби нас вчили так як треба, то й мудрість би була своя.

Ось і закінчив школу, я ‑ випускник. Пройшли 11 років навчання з яких, фактично, я навчався всього п’ять-шість. Це перші класи, коли ще було цікаво, й останній, одинадцятий, адже ЗНО вже нависло на горизонті.

Що ж я робив останні роки? Сохнув, як квітка. Знаєте як буває з квітами? Купиш, посадиш, гарненько поливаєш щодня, аж доки одного ранку не забудеш. Потім ніби й часу нема, а вже згодом думаєш: "Та нащо мені та квітка?" І тільки коли вона почне в’янути, тебе починає тіпати й докладаєш зусиль, аби її врятувати. Так і у школі: запустив на півдорозі, а потім наганяєш у репетиторів.

Хоча когось і не тіпає. Називаю таких серія "124". Їм аби прохідний бал був, а там або гроші, або кум – в якийсь ВНЗ та й візьмуть. А я що? Гроше ... Читати далі »

| Переглядів: [1171] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:13.06.2012

Про затвердження навчальних програм для загальноосвітніх навчальних закладів ІІ ступеня

Наказ МОНмолодьспорт № 664від 06.06.12 року

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

№ 664від 06 червня 2012 року


Про затвердження навчальних програм
для загальноосвітніх навчальних закладів ІІ ступеня

На виконання статті 15 Закону України "Про освіту", постанови Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2011 р. № 1392 "Про затвердження Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти",  наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 19.01. 2012 р. № 43 "Про виконання постанови Кабі ... Читати далі »

| Переглядів: [1457] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:13.05.2012

   У вівторок, 15 травня, в Україні розпочнеться зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень, результати тестування абітурієнти використовуватимуть під час вступної кампанії

Участь в зовнішньому незалежному оцінюванні у 2012 році мають намір взяти майже 330 тисяч зареєстрованих абітурієнтів.

Цього року Міністерством освіти було скорочено кількість можливих для складання тестів з 5 до 4. Вибір максимально можливої кількості тестових предметів здійснили більшість цьогорічних учасників зовнішнього оцінювання.

Традиційно найбільшою популярністю серед предметів ЗНО, окрім обов’язкового тесту з української мови, користуються Історія України і математика.

У відповідності з календарним планом проведення ЗНО тестування триватиме з 15 травня по 7 червня. Протягом цього часу відбудеться тестування з 10 навчальних предметів: української мови і літератури, історії України, математики, всесвітньої історії, біології, географії, фізики, хімії, російської мови, та іноземних мов.

Усі тестування будуть ... Читати далі »

| Переглядів: [983] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:03.05.2012
    Кабінет міністрів затвердив порядок державного інспектування навчальних закладів, метою якого є виявлення порушень вимог законодавства щодо надання освітніх послуг

    Відповідна постанова ухвалена під час засідання уряду 3 травня. Затверджений документ визначає порядок здійснення державного інспектування навчальних закладів усіх типів та рівнів акредитації незалежно від форми власності та підпорядкування з метою виявлення порушень вимог законодавства у сфері надання освітніх послуг і державних стандартів освіти.

    Проведення інспектування буде здійснюватися Держінспекцією навчальних закладів шляхом проведення комплексних ... Читати далі »

| Переглядів: [821] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:02.04.2012

Освітяни, які входили до складу комісій з державної підсумкової атестації у 2011 році, повинні були до 1 квітня подати декларації про майно, доходи та витрати за 2011 рік

Про це йдеться у листі Міністерства освіти до начальників місцевих управлінь освіти і науки від 27 березня цього року.

У міністерстві звернули увагу на те, що згідно з статтями 4 та 12 Закону України "Про засади запобігання і протидії корупції" керівники загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, їх заступники, вчителі, які входили до складу комісій з державної підсумкової атестації (у 2011 році), мали до 1 квітня 2012 року подати декларації про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за 2011 рік.

"Просимо забезпечити подання декларацій вищезазначеними особами за місцем знаходження їх особових справ", - зазначається в листі МОНмолодьспорту.

Необхідно зазначити, що офіційний сайт освітнього відом ... Читати далі »

| Переглядів: [1010] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:04.03.2012
    
     Електронні версії збірників завдань для проведення державної підсумкової атестації учнів 4-х оприлюднені з метою їх практичного використання в процесі підготовки та проведення державної підсумкової атестації .

    До 7 березня також будуть розміщенні збірники завдань для проведення ДПА учнів 11-х класів, а у період з 12 до 15 березня доступ до електронних версій збірників завдань отримають учні 9-х класів. 

   Листом міністерства, що передбачає проведення атестації учнів загальноосвітніх навчальних закладах, також визначено інші особливості проведення ДПА у початковій, основній та старшій школі з кожного предмета, час відведений на проведення, форму, зміст і формат іспитів, надано переліки білетів для учнів 9-х класів з предметів, атестація з яких буде проведена в усній формі тощо.


ЗАВАНТИЖИТИ Збірники завдань для державної підсумкової атестації , 4 клас
| Переглядів: [1370] | Коментарів (0)

Copyright MyCorp © 2024


Счетчик PR-CY.Rank Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика Каталог MyList.com.ua Настоящий ПР petschool.at.ua Цена petschool.at.ua petschool.at.ua Alexa/PR Траст petschool.at.ua