Вчителям, батькам,
учням
Вхід на сайт
Гість

Повідомлення:

Група:
Гості
Час:20:06

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Переклад сайту
Выбрать язык / Choose language:
Ukranian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
...
Пошук
Готуємось до ЗНО
Наша кнопка
 Вчителям, батькам, учням… .

Код кнопки:

Сайт на карті
Locations of visitors to this page
Календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Цей день в історії
Міні чат
Енциклопедії
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Субота, 04.05.2024, 20:06
Головна » 2010 » Жовтень » 31

Автор: Admin | Категорія: | Дата:31.10.2010

  Рейтинговий бал вступника (абітурієнта), складатиметься з балів отриманих на зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО), балу шкільного атестату, а також додаткових балів за успіхи у навчанні та закінчення підготовчих курсів у вузі. 

   Максимальна кількість рейтингових балів вступника може скласти 870 балів.

Сертифікати зовнішнього незалежного оцінювання

   Для вступу до вищого навчального закладу, на основі повної загальної середньої освіти для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра, абітурієнт має подати до вузу сертифікати ЗНО з трьох предметів. Мінімальний прохідний бал з кожного предмету складатиме 124, максимально можливий 200.

   Перелік предметів з яких необхідно подавати сертифікати ЗНО наведений у додатку №1 до умов прийому. Перший та другий предмети є об ... Читати далі »
| Переглядів: [1143] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:31.10.2010
  Перелік осіб, які мають право на підставі повної загальної середньої освіти, вступати (брати участь у конкурсі) до вищого навчального закладу без сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання

  Особи яким надано право вступати без сертифікатів ЗНО

   Згідно з умовами прийму до вузів у 2011 році, право брати участь у конкурсі за результатами вступних екзаменів з конкурсних предметів у вищому навчальному закладі, або за результатами зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), за їх вибором, мають особи, які здобули повну загальну середню освіту у 2007 році і раніше.

  Ця норма застосовується до осіб які вступають, як на заочні відділення вищих навчальних закладів, так і на стаціонарне навчання.

  Також, право брати участь у конкурсі за результатами вступних екзаменів з конкурсних предметів у вищому навчальному закладі, або за результатами ЗНО, за їх вибором, мають особи з обмеженими фізичними можливостями (інваліди І та ІІ груп, діти-інваліди).

   Умови вступу також надають право не складати ЗНО з української мови та літератури особам, які ... Читати далі »
| Переглядів: [1306] | Коментарів (2)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:31.10.2010
   Умовами вступу до вищих навчальних закладів у 2011 році передбачено надання окремим особам переважного права на зарахування до вищого навчального закладу

   Згідно з умовами вступу до вищих навчальних закладів, окремі категорії вступників можуть зараховуватися до вищого навчального закладу поза основним конкурсом (пільговики та учасники міжнародних олімпіад), за окремим конкурсом (цільовий прийом), та за результатами співбесіди (постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи).


  Також, окремим вступникам може надаватись право на першочергове зарахування.

   Право на зарахування поза конкурсом – право вступника, передбачене нормативно-правовими актами, на зарахування до вищого навчального закладу без участі в загальному конкурсі.

  Цільовий прийом – прийом на навчання на конкурсній основі вступників за цільовими направленнями, виданими відповідно до нормативно-правових актів.

Право першочергового зарахування – право вступника на зайняття вищої позиції в рейтинговому списку при однаковому з інш ... Читати далі »
| Переглядів: [1224] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:31.10.2010
 Перелік необхідних сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) для вступу у 2011 році до вищих навчальних закладів І-ІV рівня акредитації (технікуми, училища, коледжі, інститути, академії, університети)

   В 2011 році зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України, буде проводитись з української мови та літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, російської мови, однієї з іноземних мов (за вибором): англійської, німецької, французької, іспанської.

   Для вступу до вищого навчального закладу абітурієнт має подати до вищого навчального закладу сертифікати ЗНО з трьох предметів (для вступу на освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр"), або двох предметів (для вступу на освітньо-кваліфікаційний рівень "молодший спеціаліст" на основі повної загальної середньої освіти).

   Для конкурсного відбору осіб, які на основі повної загальної середньої освіти (11 класів школи) вступають до вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівня ак ... Читати далі »
| Переглядів: [2041] | Коментарів (0)

Copyright MyCorp © 2024


Счетчик PR-CY.Rank Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика Каталог MyList.com.ua Настоящий ПР petschool.at.ua Цена petschool.at.ua petschool.at.ua Alexa/PR Траст petschool.at.ua