Вчителям, батькам,
учням
Вхід на сайт
Гість

Повідомлення:

Група:
Гості
Час:12:23

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Переклад сайту
Выбрать язык / Choose language:
Ukranian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
...
Пошук
Готуємось до ЗНО
Наша кнопка
 Вчителям, батькам, учням… .

Код кнопки:

Сайт на карті
Locations of visitors to this page
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Цей день в історії
Міні чат
Енциклопедії
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
П`ятниця, 17.05.2024, 12:23
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 26 27 »

Автор: Admin | Категорія: | Дата:21.06.2011

Центр оцінювання завершив обробку відповідей та визначив результати першої та другої сесій зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури. Результати розміщуються на персональних сторінках учасників тестування

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбулось 2 та 3 червня. Цей предмет є обов’язковим для всіх учасників тестування, які мають намір вступати до вищих навчальних закладів у 2011 році.

Участь у тестуванні з української мови і літератури протягом проведення двох сесій брали більше 220 тисяч цьогорічних абітурієнтів. Тестові роботи всіх учасників тестування розпізнані, ідентифіковані та перевірені.

Результати тестування розміщуються на персональних сторінках абітурієнтів http://testportal.gov.ua/index.php/reginvite/reginvite/.

В основу визначення рейтингу кожного абітурієнта покладені його результати, обраховані на основі загальної суми тестових балів. Результати будуть вказ ... Читати далі »

| Переглядів: [1399] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:18.06.2011
   За два тижні до початку вступної кампанії, лише 10% вищих навчальних закладів виконали технічні вимоги, що дозволяють вносити дані про вступників в режимі on-line


  Метою експерименту "Електронний вступ 2011", що має бути проведений під час вступної кампанії, є удосконалення процедури подання абітурієнтами заяв про вступ на денну форму навчання в електронному вигляді.

    Учасниками системи електронного вступу, що має розпочатися одночасно із стартом вступної кампанії, є всі вищі навчальні заклади ІII-ІV рівнів акредитації усіх форм власності та підпорядкування.

    Електронна реєстрація заяви має здійснюватися шляхом заповнення вступником в режимі on-line електронної форми за допомогою програмного інтерфейсу, після чого електронні заяви мають бути зареєстровані уповноваженими особами приймальних комісій відповідних вищих навчальних закладів.

    У відповідності до наказу МОНмолодьспорт, яким запроваджено проведення експерименту у 2011 році, робота уповноважених осіб приймальних комісій вищих навчал ... Читати далі »
| Переглядів: [839] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:01.06.2011
2 червня розпочинається зовнішнє незалежне оцінювання

Нагадуємо, що пропуск абітурієнтів на пункти тестування здійснюватиметься з 10:15 до 10:50 за оригіналами документів:
- Сертифікат учасника ЗНО 2011,
- паспорт, свідоцтво про народження, паспорт або інший документ (назва, серія й номер якого зазначені в Сертифікаті),
- запрошення-перепустка.
 
  Також бажано взяти з собою дві-три капілярні чи гелеві ручки з чорнилом чорного кольору та маленьку прозору пляшку з питною водою.  


Зверніть увагу!

1. Запізнення до пункту тестування хоча б на хвилину позбавляє Вас права складати ЗНО з відповідного предмета! Запізнення не є об'єктивною причиною і не дає право на участь у спеціально організованому тестуванні. ... Читати далі »
| Переглядів: [779] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:21.05.2011

Чи може Міністерство освіти і науки досягти мети, провівши підсумкові контрольні роботи в загальноосвітніх навчальних закладах? Експерти вважають, що це неможливо

Міністерство освіти і науки України своїм наказом від 16 лютого поточного року за №141 "Про проведення підсумкових контрольних робіт" зобов’язало провести у період з 10 по 20 травня 2011 року підсумкові контрольні роботи у 5‑8 класах загальноосвітніх навчальних закладів з української мови, математики, історії України, іноземної мови та російської мови у школах з російською мовою навчання.

Мета цього розпорядчого документу визначена в констатуючий частині наказу: "На виконання Закону України "Про загальну середню освіту" та з метою якісної підготовки проекту Державного стандарту базової загальної середньої освіти".

Ця мета також підсилена й у п. 2.4 розпорядчого документу: "до 20. 06. 2011 р. організувати опрацювання зведених результатів підсумкових контрольних робіт, враховувати їх при розр ... Читати далі »

| Переглядів: [1201] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:20.05.2011

Стали відомі розрахунки розмірів посадових окладів окремих працівників закладів освіти, що впроваджуватимуться урядовою постановою "Про підвищення рівня оплати праці працівників бюджетної сфери"

Як відомо наслідками переговорного процесу між профспілками та представниками уряду щодо підвищення соціального забезпечення працівників бюджетної сфери, зокрема працівників освіти, стало рішення Кабінету Міністрів про прискорення виконання зобов’язань, взятих урядом за Генеральною угодою з профспілками і роботодавцями.

11 травня на засіданні уряду була ухвалена постанова "Про підвищення рівня оплати праці працівників бюджетної сфери", якою передбачається поступове збільшення розміру посадового окладу працівника І тарифного розряду Єдиної тарифної сітки починаючи з 1 липня 2011 року з подальшим підвищенням показників у вересні, жовтні та грудні поточного року.

Як повідомлялося раніше, такі кроки уряду змусили президію Профспілки працівників освіти і науки прийняти рішення про ... Читати далі »

| Переглядів: [3243] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:15.05.2011
    Заробітна плата в бюджетній сфері протягом 2011 року зросте приблизно на 200 гривень на місяць

   Про це заявив прем'єр Микола Азаров в ефірі 5 каналу, повідомляє Українська правда.

Як відомо, раніше Кабінет Міністрів ухвалив рішення про підвищення рівня оплати праці працівників бюджетної сфери.

    "Ми такі підвищення проведемо з 1 липня, 1 жовтня та 1 грудня. Загалом зарплата в бюджетній сфері зросте приблизно на 200 гривень на місяць", - зазначив прем’єр.

"Це дуже серйозне підвищення", - уточнив Азаров.

Як повідомлялося раніше, прийняте урядом рішення змусило освітянську профспілку відмовитися від планів проведення акцій протесту працівників освітньої галузі, що були заплановані на 17 та 18 травня.

     Зокрема, в ЦК Профспілки працівників освіти і науки зазначили, що з 1 липня 2011 року позачергово буде збільшено посадовий оклад працівника 1 тарифного розряду Єдиної тарифної сітки до розміру 635 грн (зараз 625 грн – ред.).

   Прийнятою постановою також передбаче ... Читати далі »
| Переглядів: [2246] | Коментарів (2)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:13.05.2011
   З персональної сторінки абітурієнти можуть роздрукувати запрошення-перепустку на пункт проведення ЗНО, дізнатися дати проведення тестів та адреси пунктів тестування
 
    На сайті Українського центру оцінювання якості (УЦОЯО) освіти відкрито доступ до персональних сторінок абітурієнтів ЗНО-2011.

    На персональній сторінці абітурієнти можуть перевірити свої реєстраційні дані. Також на сторінці вказані предмети на тестування з яких зареєстрований абітурієнт, дати складання тестів та адреси пунктів тестування.

   Абітурієнтам слід звернути увагу на те, що складання тестів з різних предметів може відбуватися у різних пунктах тестування, особливо у великих містах.

   Ті, хто не отримав запрошення на участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, можуть роздрукувати запрошення-перепустку з персональної сторінки абітурієнта.

   Після офіційного оголошення результатів з усіх предметів абітурієнти матимуть можливість роздрукувати й інформаційну картку з результатами зовнішнього незале ... Читати далі »
| Переглядів: [1600] | Коментарів (1)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:04.05.2011
Тільки 25% випускників IT-спеціальностей в Україні можуть знайти роботу, інші не відповідають вимогам роботодавців за рівнем кваліфікації

     При цьому дефіцит IT-фахівців в країні складає приблизно 30%. Про це заявив голова Державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації України Володимир Семиноженко, говорячи про проблеми IT-освіти в Україні.

    "Сфера ІТ в хорошому сенсі приречена на стрімкий розвиток. До початку світової кризи вона зростала на 50% щорічно. Непогані темпи розвитку зберігаються і сьогодні - 30-40%. Але незабаром вони збільшаться в рази, адже світ визначається з новою економічною моделлю. Очевидно, що економіка майбутнього буде не сировинною, а інформаційною. Так що першочерговим завданням є її забезпечення кваліфікованими кадрами", - зауважив глава агентства.

    За його словами, дефіцит ІТ-фахівців на сьогодні становить 30%. При цьому знайти роботу в компаніях можуть тільки 25% випускників, інші не відповідають вимогам за рівнем кваліфікації. Таким чином, до 2015 року дефіцит у цій ... Читати далі »
| Переглядів: [914] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:28.04.2011
   В Міністерстві освіти і науки, молоді та спорту наголошують на необхідності оволодіння педагогами інформаційно-комп’ютерних технологій


   Всі вчителі мають оволодіти комп‘ютерною грамотністю. Про це заявив заступник міністра освіти Борис Жебровський під час проведення відеоконференції, що відбулася в Будинку Уряду.

    Однією зі складових реформ системи освіти Борис Жебровський назвав стовідсоткове впровадження інформаційно-комунікативних технологій. Першочерговим завданням на цьому шляху заступник міністра освіти бачить оволодіння вчителями комп‘ютерною грамотністю.

    За словами Жебровського, сьогодні, порівняно з рівнем комп‘ютерних знань учнів, деякі вчителі виглядають, "м‘яко кажучи, людиною з іншої епохи". Для того щоб виправити ситуацію, міністерство планує приділити значну увагу освоєнню педагогами інформаційно-комп’ютерних технологій.

"Ці три магічні букви - ІКТ - допоможуть провести реформи в освіті", - зазначив заступник міністра.

    В міністерстві освіти заявляють, що вже н ... Читати далі »
| Переглядів: [860] | Коментарів (0)

Copyright MyCorp © 2024


Счетчик PR-CY.Rank Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика Каталог MyList.com.ua Настоящий ПР petschool.at.ua Цена petschool.at.ua petschool.at.ua Alexa/PR Траст petschool.at.ua