Вчителям, батькам,
учням
Вхід на сайт
Гість

Повідомлення:

Група:
Гості
Час:12:24

Гість, ми раді вас бачити.
Будь ласка зареєструйтесь або авторизуйтесь!
Логін:
Пароль:
Переклад сайту
Выбрать язык / Choose language:
Ukranian
English
French
German
Japanese
Italian
Portuguese
Spanish
Danish
Chinese
Korean
Arabic
Czech
Estonian
Belarusian
Latvian
Greek
Finnish
Serbian
Bulgarian
Turkish
...
Пошук
Готуємось до ЗНО
Наша кнопка
 Вчителям, батькам, учням… .

Код кнопки:

Сайт на карті
Locations of visitors to this page
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Цей день в історії
Міні чат
Енциклопедії
Календар свят
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Опитування

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Четвер, 18.04.2024, 12:24
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 6 7 ... 26 27 »

Автор: Admin | Категорія: | Дата:30.06.2013


Про це свідчать результати експертного опитування "Право на освіту та права освітян: теорія та практика в Україні", які були презентовані фахівцями Європейської дослідницької асоціації.

За словами дослідників, батьки учнів заявляють, що безкоштовна освіта у школах давно вже стала платною, а на якість освіти скаржаться й учні, і студенти. Учителі шкіл і викладачі вищих навчальних закладів (ВНЗ) вказують на постійні порушення своїх прав, пов’язані з умовами праці та фінансовим забезпеченням роботи, і наголошують, що в таких умовах важко забезпечити якість сучасної освіти.

Освітяни найчастіше скаржаться на порушення трудових прав. Зокрема, 32% опитаних учителів було залучено до безоплатних надурочних робіт, а 29% виконували роботи, не передбачені трудовою угодою. 44% викладачів вишів зазначили, що мали досвід перевищення максимального навчального наукового й педагогічного навантаженн ... Читати далі »

| Переглядів: [1152] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:01.06.2013

Цього року в Українському центрі оцінювання вирішили посилити боротьбу з використанням технічних засобів під час проведення ЗНО та запровадили технологічні перерви для перевірок абітурієнтів

Окрім запланованого збільшення кількості металошукачів у пунктах тестування, основною новацією стануть можливі технологічні перерви, під час яких працівники Державної служби охорони здійснюватимуть відповідний контроль абітурієнтів на наявність технічних засобів. За словами чиновників, відповідні заходи контролю мають убезпечити процес тестування від списування та гарантувати рівні права всіх абітурієнтів у ході тестування.

Порядок здійснення перевірок під час виконання абітурієнтами тестової роботи, передбачений регламентом роботи пункту тестування, що затверджений наказом Українського центру оцінювання якості освіти №10 від 22.01.2013 р.

Згідно з документом, в аудиторіях пункту тестування працівником Державної служби охорони за допомогою ... Читати далі »

| Переглядів: [1088] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:22.05.2013

Пам’ятка учасника зовнішнього незалежного оцінювання 2013 року

Що необхідно взяти на тестування

Для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО) учаснику необхідно мати при собі:

  • Сертифікат учасника ЗНО, що був отриманий після реєстрації.
  • Документ, на підставі якого відбувалась реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання, і серія та номер якого зазначені в сертифікаті, це може бути паспорт або свідоцтво про народження.
  • Запрошення-перепустку, що була надіслана учаснику зовнішнього незалежного оцінювання поштою. Запрошення-перепустку можна також роздрукувати з інформаційної сторінки учасника на сайті Українського центру оцін ... Читати далі »
| Переглядів: [1757] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:08.05.2013


Дорогі наші ветерани!


Прийміть поздоровлення з великим святом - Днем Перемоги! Цього дня ми згадуємо полеглих і живих, воїнів і мирних жителів - всіх, завдяки кому була завойована перемога у Великій Вітчизняній війні, хто визволяв нашу землю.

9 Травня - це особливе для нашого народу свято – величне і вистраждане. І в той же час це найяскравіше, найрадісніше й об'єднуюче свято, день єднання різних поколінь під прапором історичної Перемоги.

День легендарної перемоги над фашизмом в Другій Світовій - Великій Вітчизняній війні і День пам'яті загиблих воїнів. Цей День Великої Перемоги святкують не тільки ветерани Великої Вітчизняної війни, але і їх діти, внуки, правнуки.
... Читати далі »
| Переглядів: [1496] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:02.05.2013


Державна інспекція навчальних закладів наголошує на недостатньому рівні роботи щодо створення і забезпечення якісних та безпечних умов навчання дітей у закладах освіти

Про це йдеться у повідомленні Державної інспекції навчальних закладів України, в якому висловлене занепокоєння виявленими фактами, що останнім часом мали місце в загальноосвітніх навчальних закладах і які набули широкого резонансу в ЗМІ. 


Стурбованість Держінспекції викликали факти знущань дівчат-підлітків у м. Маріуполі над своєю однокласницею, жорстокого поводження педагогічного та учнівського колективів над учнем першого класу на Сумщині, побиття в роздягальні під час уроку фізкультури учениці 7-го класу однієї зі шкіл Балтського району Одеської області та ін.

"Зазначені факти вказують на недостатній рівень роботи відповідних місцевих органів управлінь освітою, служб у справах неповнолітніх, соціально-психологічних служб, керівництва та педагогічних працівників навчальних закладів в частині створення і забезпечення якісних та безпечних умов навчання дітей у закладах осв ... Читати далі »

| Переглядів: [1061] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:29.03.2013

Учні, батьки та вчителі шкіл найближчим часом отримають можливість безкоштовного користування електронними версіями збірників завдань для державної підсумкової атестації

Як відомо, державна підсумкова атестація (ДПА) є формою контролю за відповідністю освітнього рівня учнів 4, 9 та 11 класів, а зміст, форму та строки проведення атестації щороку визначає профільне міністерство.

Цього року ДПА відбуватиметься за збірниками, які рекомендовані Міністерством освіти і науки для проведення підсумкової атестації учнів 4-х, 9-х та 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Для проведення державної підсумкової атестації з української мови, яка є обов’язковою для учнів усіх загальноосвітніх навчальних закладів, Міністерство освіти безкоштовно надішле до регіональних управлінь освіти збірники завдань, що видані ТОВ "Центр навчально-методичної літератури".

З метою практичного використання в процесі підготовки та проведення державної підсумкової атестації учнів шкіл, Міністерством освіт ... Читати далі »

| Переглядів: [1133] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:12.03.2013

Переступаючи поріг школи, молодий спеціаліст сподівається реалізуватись у ній як фахівець

Як тільки не називають молодого вчителя сучасності в народі: «герой нашого часу»; «народник», для якого школа – це другий дім; «звичайний невдаха», який не зміг влаштуватися краще; «випадковий перехожий», який до школи потрапив не за своїм бажанням; «ідейний невдаха».

Ні! Молодий учитель – це талановита, неординарна, багатогранна особистість, яка може повести за собою дітей, зацікавити їх навчанням.

Переступаючи поріг школи, молодий спеціаліст сподівається реалізуватись у ній як фахівець і ще глибоко не осмислює ті великі та відповідальні завдання, які покладені на вчителя, усю ту складність професії педагога. Адже батьки, держава довіряють йому найцінніший скарб світу – дитину, людину, свою надію, своє майбутнє.

І головним завданням будь-якого молодого вчителя має стати забезпечення високої якості освіти та вихован ... Читати далі »

| Переглядів: [1266] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:12.03.2013

Міністерство соціальної політики готує до розгляду уряду ініціативи, котрі покликані покращити ситуацію у соціальній сфері, зокрема зарплати вчителів можуть зрости на 100 грн

Про це під час прес-конференції заявила міністр соціальної політики Наталія Королевська.

"Пакет з 25 документів буде розглянуто найближчим часом. Ще 14 документів уже узгоджені іншими органами влади та готуються до подання в Уряд. А 37 проектів рішень знаходяться на стадії узгодження та опрацювання", - зазначила Наталія Королевська.

За її словами, кожне з цих рішень, це, можливо, і не великий, але дуже конкретний крок по забезпеченню соціальної справедливості у суспільстві.

Поміж запропонованих ініціатив, повідомила міністр, підвищення розміру посадового окладу першого розряду Єдиної тарифної сітки для 3,5 мільйонів працівників бюджетної сфери, зокрема вчителів.

"Це дозволить підвищити їх зарплату в середньому на 100 грн", - зазначила міністр соціальної політики.

Вона висловила споді ... Читати далі »

| Переглядів: [1075] | Коментарів (0)

Автор: Admin | Категорія: | Дата:11.02.2013

Міністерство освіти визначило порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах в 2012/2013 навчальному році

Відповідно до "Про порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах в 2012/2013 навчальному році" листа міністерства, у цьому році навчальні заняття в українських школах завершаться 24 травня. Цього ж дня буде проведено свято Останнього дзвоника.

Також міністерством визначено дати проведення державної підсумкової атестації (ДПА) у 2013 році.

У 4-х класах підсумкова атестація буде проведена з 13 до 21 травня із української мови та читання, математики.

Учні 9-х класів складатимуть шкільні іспити з 28 травня до 11 червня з п'яти навчальних предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу.

Державна підсумкова атестація випускників 11-х класів буде проведена у письмовій формі з трьох предметів. Випус ... Читати далі »

| Переглядів: [1624] | Коментарів (0)

Copyright MyCorp © 2024


Счетчик PR-CY.Rank Рейтинг@Mail.ru Яндекс.Метрика Каталог MyList.com.ua Настоящий ПР petschool.at.ua Цена petschool.at.ua petschool.at.ua Alexa/PR Траст petschool.at.ua